söndag 15 april 2012

Birstatur med 4/5 Fahlénare, bröllopsdekorationer, film och mående.

Igår blev det ju som sagt en shoppingtur till Birsta med Ia och hennes barn. =) Blev en hel del butiker men inte en enda klädbutik, var heller inte det vi var ute efter. Däremot blev det en STOR blå IKEA-kasse med prylar för mig på Ikea, både dekorationer till bröllopet, korgar till barnens expedit-hylla, och tyllgardiner. Vi var också in på Panduro, Lagerhaus, Gallerix, Rusta och ÖoB så nu känner jag att jag har en hel del avklarat inför bröllopet. Skönt!!
Lunch på IKEA, äldst och yngst, Molly och Albin. =)
Och Eric Saade-Robin var också med på resan. =)
På väg hemåt, lite tomma i huvudet som man lätt blir efter att ha gått länge i affärer...Men var en kul dag, roligt att åka med Ia som smakråd. Barnen var jätteduktiga de med, är imponerad...men haha de är också lite mer vana än mina barn att handla i Birsta!
Här har jag samlat en del av dekorationerna till bröllopet, ni kan väl nästan se färgtemat va? Kommer ju tillkomma några mer grejer men det mesta är på plats nu. Ska göra egna festprogram har jag tänkt, och dekorera en papp-låda för "wishing-well"hälsningar. Det blir skoj. =) Blir nog lite mer "do it yourself" också.
Hemma väntade en god middag, grillkorv och strips, precis vad jag behövde. Sen fick jag ta ett hett bad, så skönt, jag höll seriöst på somna i badkaret. Har sovit dåligt de 2 senaste nätterna, inatt blev det något bättre, men tröttheten river i kroppen, och så har jag haft ständig huvudvärk de senaste dagarna. Blödde näsblod imorse, brukar göra det ibland när jag sover dåligt eller mår allmänt dåligt (fast mitt mående hänger ofta ihop med sömnen också)...
Fick en fin kväll med 2 filmer, vi såg "Final Destination 4"och "Baksmällan". Haha vilken galet rolig film, har ni inte sett den MÅSTE ni se den!

Vår kisse Hugo är lite speciell, knas. Såg så lustigt ut där han satt.
Idag är barnen bjudna på kalas, men Tiril får stanna hemma för nu har hennes förkylning brutit ut, rinnsnuva och hosta. Jag och Kiron ska kalasa. Vi får se hur vi löser det i veckan om nån av oss måste vabba...På torsdag fyller jag år, oj vad fort det går!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...