söndag 8 april 2012

Frostmorgon, grillat, brudklänning och syskonkärlek.


Hej hej hallå! Äntligen har jag lite helg igen. =)
Imorse när jag gick till jobbet var det KALLT!!  Fönstren i uterummet såg ut såhär:
Är rätt så glad ikväll, har ju ledigt imorgon, och efter jobbet så var jag och provade en brudklänning hos en tjej här i stan. Och den var RÄTT. Den klänning jag hade köpt tidigare på Tradera kändes inte lika bra, och speciellt inte då den inte satt bra i midjan, och ju mer jag går ner desto mer icke-bra känns det ju i midjan....Nu hoppas jag kunna sälja den klänningen vidare till nån annan blivande brud som passar bättre i den, mycket fin klänning och man känner sig som en prinsessa. Men denna jag provade nu satt bättre och var mer jag. Enda nackdelen var att den har en del fläckar så det blir att snoka upp kemtvätt.

Sen for vi hem och grillade! Mumsfilibabba, M fixade helgrillad fläskfilé med pommes till, och till det testade vi Arla Smetana (fick testa det via Smartson), gjorde vitlökssås på det. Jättegott! Men hög fetthalt, som grädde, 42 %. Jaja som lite lyx ibland då. ;o)
Kallt vid grillen!
Smaskar mat med mina efterlängtade ungar.
Syskonkärlek! När vi tog undan efter maten så sprang de och lekte busjaga, varje gång Kiron fångade Tiril sa han "Jag har dig!" och gav henne en kram. =) Ovanligt för tillfället att de är så kärvänliga, de leker och har kul tillsammans men oftast övergår leken snart i bråk då Kiron blir överstojig eller de vill ha varandras grejer.

Våra underbara ungar!
Nu sitter jag och M och ser på Let´s Dance som vi spelat in. Ska äta lite kex och ost. och bara myser. Imorgon blir det middag hos mina föräldrar. =)

3 kommentarer:

Maria sa...

Mys med grillat och syskonkärlek! Kul att du äntligen hittat rätt klänning!

Kram

solokatt76 sa...

Ska bli så kul att se bilderna på dig och klänningen sen!! Kul att du hittade en som kändes rätt!!

Kram

Tina sa...

Hej. Finns kemtvätt på norra kyrkogatan.
Kraaaam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...