måndag 1 maj 2017

Valborgsmässoafton och 1a Maj 2017!

Hej hej! 

Efter att ha haft den rent ut sagt jävligaste arbetsdagen jag haft på år, ingen rast, slängde i mig lunchlådan på stående fot vid 14 och jobbade över men var glad att jag överhuvudtaget fick gå hem helt slut med mer värkande fötter än vanligt efter allt spring (överjävligt mycket att göra, ursäkta franskan!) så blev det ändå ett fint avslut på dagen med vårt valborgsfirande!
Vi åt middag med familjen Wusch! Grillat såklart! ;) Nötkött, fläskkött, kyckling, majskolvar och champinjoner hade killarna grillat, och så massa goda tillbehör som jag inte heller varit med och förberett, som couscoussallad, guacamole, jättegod örtsås m.m. ;) Vi var hemma hos oss och åt självfallet i uterummet. 

Mina älskade fina ungar!! 
 Mattias hade pysslat till valborgstemat! 

Vid 19.30 tändes brasan på Geresta så vi gick dit strax efter. 
 Ovanligt fint väder för att vara Valborg, faktiskt strålande! 

 Brasan brann fort och mycket hade brunnit ner när vi kom dit. Var mycket folk, vet inte om det är enda brasan i Härnösands "city" just nu men tror det. Träffade många bekantingar och vänner, bl.a. min bror med familj och kompisar. 


Och så familjen Horn! De hade ätit med Theres bror med familj. 
Vi stannade och kikade på brasan en stund och barnen fick leka med kompisar. 

Sen följde Horns med hem till oss! Kaffe och efterrätt, lite surr och musik i uterummet. 
 Barnen fick lägga sig vid 22 och Wusch´s gick hem, jag & Mattias och Theres & Samuel spelade lite spel till 00-tiden (jag och Samuel vann, haha men det var jämnt! ;)). Orkade vara vaken längre än jag trott efter stress-dagen och vaken sen 5.30. Men hade en trevlig kväll! 
 Fick present av Wusch´s, hemgjord rabarber/vaniljsnaps till Midsommar! Smakat den förr och den är jättegod! =) 
Fick ju också en flaska bubbel av Fahléns tidigare i veckan, deras favorit-Cava. Haha många flytande presenter, härligt! =D 

Idag sov jag till 10.12, men kände mig ändå inte utsövd, kunnat sova mer! Men dumt att sova längre, är ju vardag imorgon igen och klockan ringer 6 så måste kunna somna ikväll. Dessutom var det så fint väder ute, 25 grader i solen på vår läsida så vi gick ut och satte oss och njöt tills eftermiddagen när molnen blev lite tätare. 
Härligt!  
I övrigt har dagen ägnats åt att för barnen cykla lite, tvätt och plock i hemmet, M har bytt däck och sopat gården och jag har sorterat kläder som Tiril fått efter kusinerna och pluggat mest. Efter middagen (vi åt rester) var jag iväg och solade solarium (måste få lite färg till min rosa balklänning) medan M och barnen hämtade en hylla vi fått av Fahléns och lite andra grejer. Sen fick vi kaffebesök av mina föräldrar innan kvällen avslutades i soffan, först med film med barnen, "Skattkammarplaneten". Faktiskt en gammal Disneyfilm ingen av oss sett förr, den var bra! 
Och sen barnen lagt sig har jag och M sett "Cooties", skräckkomedi om en skola där ett virus sprider sig bland barnen, och gör dom till zombies. ;) Riktigt spännande och äcklig, med Elijah Wood i huvudrollen. 
Godnatt! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Haha.. jag läste rabarber och vanilj SENAP först och tänkte:Fy vad äckligt det lät.." va tvungen att scrolla upp och läsa om efter att ha sett bilden och hunnit tänka: Vilken konstig färg på Senap... 😂🙈

Och ja vi hade stora grillade Ahlgrens bilar på Pannacotta efterrätten. Såg ut som skit, smaka gott! 😁

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...