måndag 15 maj 2017

Buzzar Salvequick Exfoliating socks!

Jag har ju som jag skrev igår så jätteont i fötterna efter denna jobbhelg, har varit en riktig pina idag både på och efter jobbet. Så passande att en av mina Buzzadorkampanjer som jag är med i nu är just för fötterna! Det förtjänar dom värkande stackarna!
Ikväll efter träning och dusch tog jag ett vibrerande fotbad och sen har jag suttit med Salvequick Exfoliating socks medan vi sett film. 60 min med dessa, är som plastsockar med fukt i att ha på sig men känns att det verkar. Inom 3-5 dagar ska torr hud börja flagna och 10-15 dagar ska fötterna vara silkeslena! Det ser jag fram emot! ;) 
Taggar på sociala medier: exfoliatingsocksbuzz #salvequick #buzzador

UPPDATERING 28/5: Det har nu gått 13 dagar sen jag gjorde behandlingen och O´boy vad mina fötter flagnat! Ömsat skinn som en orm! =) Nu är de mycket lenare och känns jättefina. Läste att man inte ska smörja dem under tiden de flagnar så det har jag inte gjort, man ska heller inte dra bort skinnet men jag har filat lite försiktigt där det är löst så jag får bort det "hängande" så att säga, efter dusch. Nu har jag fina sommarfötter!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...