lördag 6 maj 2017

Första solvärmen och grillning med Horns!

Hellu! 
Igår var det kanonväder här! När jag kom ut från jobbet efter 12 var det gassande värme och termometern på solsidan visade 32-22 grader! ;) Jag som inte lagt av vinterjackan än, går ju ofta tidiga morgnar och sena kvällar så det brukar vara så kallt men nu höll man ju på kvamna utan jacka med. Hopp i klänning direkt! Och båda ungarna var helt överlyckliga över att äntligen kunna ta på sig shorts och kortärmat! 
Theres föreslog middag tillsammans och efter lite fredagsfys och några ärenden vi behövde göra, t.ex. lämna av Tiril på pizzakväll/kalas hos kompisen Astrid, joinade vi Horns borta hos dem där de har kvällssol! 

Vi hade ju redan sen tidigare bestämt paprikakryddade färsspett och de passar nästan bäst att grilla så det blev perfekt. =) 
Vi satt i deras uterum, blir väldigt varmt och skönt där när solen ligger på. 


Massa mums! 
 M hämtade Tiril vid 19 så fick hon också komma dit. =) 

Var varmt ganska länge efter att solen försvunnit bakom husen också, med lite infravärme och solvärmt uterum. =) Vi stannade till 23 sen hem och stoppa trötta barn i säng. 

Idag är det inte lika fint här, tvärtom regn, men blommor och knoppar vågade sig verkligen äntligen fram efter gårdagens värme, härligt och det finns hopp om livet! 
Sitter här med festfrilla, var hos Ia i förmiddags och fixade håret och ikväll vankas Vårbal. =) Ska snart byta om och sminka mig. Farfar Roger kommer och stannar med barnen. 
Ha en fin lördagkväll! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja så härligt det var att få känna på sommarvärmen igår men idag hade vi nordanvindar igen *burr
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...