söndag 7 maj 2017

Årets Vårbal för Sankt Petriorden!

Hej! 
Igår var det dags för Vårbalen för Sankt Petriorden! 
Eftersom de bytt datum från det ursprungliga så hade Mark och Christina redan andra planer så vi gick själva. Ms pappa kom hit och var med barnen. 
Äntligen fick jag använda den nya klänningen, var ju ett tag sen jag köpte den. ;
Vårbalen/Systerlogens högtidsdag är det mest formella eventet, med frack och golvlång klänning som gäller och inga gäster. ;) Så här såg det ut förra året! Hehe här kommer mest bilder på oss men lite festligt också. 

Var till Ia på förmiddagen och hon fixade balfrisyren. Blev så nöjd! 

Vi var inte så jättemånga där så det blev ett stort långbord. =) Jag och Mattias satt inte bredvid varandra men snett mitt emot. 

Galet god trerätters! Förrätt: Mosaik på lax från Fröja med sotad purjolök, ramslöksemulsion och tunn krutong med färska skott och örter. 
Huvudrätt: Grillad kalvrygg med citronbakade vårprimörer, risotto med stenmurklor (?vet ej om det stämmer eller annan murkla?!) (helt sjukt god!) samt sky med svarta vinbär och dragon.
Efterrätt: Vit chokladglass med färska jordgubbar, passionsfrukt samt rostad vit choklad. 

 Haha Mattias fick vara en del i underhållningen, en av de illusionisten tog upp ur publiken. Väldigt imponerande show. Fattar inte hur de gör!? 

Efter maten stannade vi och dansade några danser. Men i övrigt ganska nöjda och jag hade dessutom inga bra dansskor fick jag känna på, så vi for hemåt vid 23.45. En trevlig kväll! 
Idag har jag mest pluggat, Mattias var ner och hjälpte till på logen med undanplock en sväng. Nu ska jag träna lite innan maten, ska faktiskt ta en joggingtur igen. Sen blir det filmmys för hela slanten, med barn (vi vill se Sing!) och utan! Ny vecka nya tag imorgon! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...