onsdag 31 maj 2017

Skräckklassiker och sommarplaner.

 

Hej hej! Nu är jag på slutspurten vad gäller kursen "Hälsopedagogik", ska bli såå skönt att hinna med något annat också!
 
Jag har ju såklart läst mindre av vanliga böcker under denna tid, men ändå inte slutat med min lässtund vid frukost. Nu har jag börjat på en riktig skräckklassiker, från 1954, "Legend". Det är den som filmen "I am Legend" med Will Smith baseras på. ;) Haha blir lite konstigt ibland, det är en framtidsdystopi men framtiden är 1976 och han ser film på projektor och lyssnar på LP-skivor..  Men den är mysigt obehaglig hittills, människorna har dukat under av en farsot och blivit vampyrer och han är ensam överlevare, man kan riktigt känna hans ensamhet.  
 
Nu jobbar jag näst sista natten. I helgen väntar ledig helg och förhoppningsvis tid i stugan, var så längesen nu!
Med detta pass har jag 10 arbetspass kvar (på 3 veckor) och sedan semester. Barnen har sista skoldagen 16/6 och har ledigt hela sommarlovet, till 24/8 så typ 10 veckor. Jag har ledigt 22 juni-16 juli så 25 dagar, jobbar sen 4 veckor och har sen ledigt 11 dagar igen 12-22 Augusti. Mattias är ledig 8 veckor, 23 juni-20 Augusti. Och eftersom jag har mycket kvällspass kommer vi säkert hinna med somriga saker ändå under mina arbetsveckor. ;)
 
Roliga saker i sommar är ju Leksand sommarland och Fönebo, och så har vi också bokat in en hotellövernattning, Hallstaberget igen. ;)
Nu först innan semestern väntar inflyttningsfest hos min bror och Kikki, sen midsommar i stugan! Senare i sommar har vi tänkt se Magnus Uggla på stadsfesten, och så har vi även ett bröllop i Augusti som vi gärna vill gå på. Ja, en hel del kuligt! Förutom det tänker jag SLAPPA så mycket det bara går! Längtar! Stressnivån i kroppen är så hög för tillfället så jag bara kööör.
 

1 kommentar:

Fangoria sa...

Råkade radera men här är din kommentar Solokatt! 🙈
solokatt76 har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Skräckklassiker och sommarplaner.":

Vi har bara Leksand inplanerat denna sommar. Jag föredrar att vara hemma så mkt som möjligt på sommaren. Vi bor ju i ett sommarparadis så varför åka bort liksom.
Lycka till med det sista av kursen. Förstår att det känns skönt att det snart är klart! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...