onsdag 8 juni 2016

Vår sista Gårdsfest på förskolan!

Hej! 
Nu har nedräkningen till semester eller åtminstone sommarlov officiellt börjat känns det som, i.o.m. Tirils förskolas årliga Gårdsfest idag! Hennes allra sista. ='(  Förskolan ska också byta lokaler så jag antar att det är sista gången där för allihop. 
Att säga att vi hade tur med vädret vore en överdrift, men som förskolechefen sa, det regnade åtminstone inte! 
Men barnen sjöng så fint så fint och Tiril fick medalj som alla Nyckelpigor (de som slutar förskolan och börjar förskoleklass till hösten), i form av ett hjärta eftersom de är "fröknarnas" hjärtebarn! Åh man kommer sakna dem!  

 Stolt tjej! Haha en glad bild i blåsväder och en inte så glad (?) bild i finkläder. =P 
 Nej som sagt, det var den kallaste gårdsfesten vi varit på av de 8 vi varit med om. Blåste isvindar, haha mamma satt i dunjacka och frös! Men vi hade med oss lite picknick ändå, och jag hade bakat scones. Och när solen sken som mest var det nästan skönt.  
Efteråt fick Tiril visa sin avdelning och sina alster. Som sagt vemodigt, 7,5 år sen Kiron började där, januari 2009. Men, än så länge har hon 3 veckor kvar. 

Jag ÄLSKAR denna teckning, tycker den är underbar! Härliga färger och vi ser så glada ut. 

Den här ritade hon i kol efter att de varit på studiebesök på brandstationen. 

Mamma och pappa åt middag hos oss, jag hade gjort pastasallad med tonfisk redo. Blev tidig middag och jag brukar bli hungrig under jobbkvällar, men det gjorde inget för på jobbet bjöds det på smörgåstårta! MMMM! 

Räknade efter, jag har 18 arbetspass kvar innan semestern (går den 18 juli), då har jag kompledigt ett pass så egentligen skulle det varit 19, och Mattias har 22 (han går en vecka tidigare). De första på jobbet går nu till veckan. Men tiden kommer nog gå väldigt fort, plötsligt är vi där! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...