tisdag 14 juni 2016

Skolavslutning 2016!

Hej! 
Idag var det dax för Kirons skolavslutning! Vi gick hela familjen, var redan på morgonen så M började jobba senare bara. 
Igår kväll när vi la oss visade väderrapporten regn precis de timmar avslutningen var, men tack och lov hade det hunnit ändras när vi klev upp och solen var på gott humör. =) 

Vi fick höra sång, se massa alster och fika, och säga hejdå till fröknarna även om en del av dem jobbar ett tag till. Var vemodigt med Kirons favorit som ska sluta...
Kiron hade fått välja ut presenter till fröknarna och Berit som slutar fick en egen och eget kort.  

Barnen går ju som sagt 2,5 veckor till på fritids och förskola de dagar vi inte kan lösa av varandra hemma,  innan de är helt lediga, men bara att få sova kanske lite längre när jag jobbar kväll eller är ledig (istället för som alltid kl. 6 för att få iväg Kiron till skolan) , heeelt underbart! 
Kiron ville här återskapa bl.a. DEN HÄR bilden, de var lite mindre där. ;) 

Och lite andra fina bilder också, och så var det ju det här med att kolla in i kameran samtidigt...
....men det blev väl ganska bra ändå, eller hur? 

Har ju förklarat det förut i bloggen men tänker jag tar det igen om nån undrar. Det blir oftast mer bilder här på Tiril, eftersom hon gillar att fotas och Kiron oftast inte, men jag är alltid snabb att fota honom när jag får. ;) 


Jag fixade klart Kladdkaketårtan och sen firade vi avslutningen med fika! Mellan lagren är det hallongrädde, och ovanpå grädde med godis. Blev jättegott! 
Det har varit en lång dag och det känns som om jag gjort ganska mycket, men ändå önskar jag att jag hunnit mer (typiskt mig vad gäller mig själv, att inte kunna vara nöjd med det jag gjort utan alltid känna att jag borde hunnit mer...). 
Imorgon är barnen lediga med mig, jag jobbar kväll men M kommer hem och löser av mig. På torsdag jobbar jag delat så då blir det tiiidig morgon för hela familjen. Och på fredag är det inskolning för Tiril (och mig ;)) på fritids så då har jag tagit kompledigt. Sen ledig helg! 

2 kommentarer:

Sandra sa...

Hinner knappt med att läsa bloggar just nu och blir därför inte mycket kommenterat heller... men som jag skrev på fb, vilken härlig somarfeeling i bilderna!!
Kram

Maria sa...

Härliga och fina kort på barnen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...