måndag 6 april 2015

Påskdag med middag hos mina föräldrar!


Hej! 
Jo det blev så att jag bytte arbetspass till dag i söndags(påskdagen) och vi kunde åka igår kväll till mina föräldar på påskmiddag! =) En massa gott som alltid och man kan sen rulla fram...
 Förutom vi var min syster Anki med pojkvän där. Mina andra syskon var där idag, ibland blir det omlott då alla inte kan samma dag. ;) 
 Efter maten blev det traditionell äggjakt för barnen! "Fågel, fisk eller mittimellan?!" =D 


Eftersom vi har en bit att åka och också bestämt oss för att kolla av stugan så sov vi kvar där. Spelade för första gången på minst 10 år Bingolotto! Ingen vinst. 
De fina fyrfotingarna på bild är stiliga Norpan, och så Ludde såklart. 

 Jag började jobba 16 idag, så vi blev kvar en stund medan M for upp till stugan och kollade om det gick att vara där och städade ur musskit. Så nu är stugan fit for fight, blir nog en sväng iallafall denna vecka då barnen har påsklov!
Under tiden roade jag mig med "Rainbow looms" som Tiril fått i påskpresent av oss. Varsitt till Kiron, momma och Tiril! 
 Middag på McDonalds innan familjen släppte av mig på jobbet. Slutade 20.45, nu har jag äntligen gjort heeela påskhelgen klar och blir skönt med en liten extra OB-peng nästa lön. 
Jag kom hem lagom till "Jordskott"  och efter den (gah vad spännande!) och dusch blev det också en film, "Horrible Bosses". Pinsam och rolig! 
Skönt med två dagars ledigt nu! =)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ahhh jag drömmer mardrömmar om de där loomsen... de ligger överallt på mitt jobb. Vi har loomband som är flera meter långa 😉
Ni ser ut att ha haft en fin påsk! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...