söndag 2 september 2012

Surströmming och kräftor med min familj, och SJUK!

Usch ja igår vaknade jag upp med förkylning...har känt att det varit nåt på gång i veckan men  ignorerat det, går ju ändå sällan att "mota Olle i grind".
Var iväg på bytardag på morgonen en sväng, blev en del grejer denna gång, visar bild imorgon. =)
Sen blev det lunch, och besök av svärmor med make, de hade räkbomb med sig...Namnam!

Sen for vi till Bollstabruk där vi bestämt middag, surströmming och kräftor! För en gångs skull var alla syskon (4) med familjer samlade!

Jag åt både surströmming och kräftor, man måste ju passa på! ;o)

Kiron och kusin Wilma smakade kräftor de med.

Verkligen storleks och färgskillnad på kräftorna beroende på märke. Men i detta fall tyckte jag faktiskt att de ljusa var lite godare, de mörka var så himla hårda och smakade lite mindre..

Kusinbild, fattas min brors styvdotter Hanna och son Robin. Fr. vänster min syster Marias Wilma, sen Tiril och Kiron, sen min syster Marias Moa, och min syster Ankis fosterdotter Emilia. =)
Vin och prat.


Satt uppe till närmare 1 men sen var det som om kroppen tog stopp, jag fick hoppa direkt i säng... Varit en del stress på sistonde och så är man sjuk på det!
 Idag har jag varit lite bakis, dyngförkyld (bara blivit värre) och dessutom haft mardröms-mensvärk, så jag har varit så stilla som möjligt. Vi for hem till Robins kalas, Mattias fick följa Kiron på det, jag och Tiril skrotade hemma och såg TV. Jag passade dessutom på att ta en lur samtidigt som henne, skönt.
 Middag blev pizza-beställning igen, men vi orkade inte laga mat... Nu ser vi på "Kommissarien och Havet". Haha dåligt dubbad tyska, men annars tycker jag de är rätt bra.

2 kommentarer:

Maria sa...

Mysigt! Och fina dikter du har på sidan. Krya på dig!

solokatt76 sa...

Åhhhhh surströmming... jag har fortfarande inte lyckats få i mig några ännu deta år men det kanske kommer, (hoppas jag)! =)

Haha.. ja Kommisarien och havet kollade jag på förra svängen men fixade inte den på grund av dubbningen =D Sitter bara och stör mig så jag glömmer bort vad det handlar om till slut..

Börjar oxå få en förkylning... Får se om den bryter ut helt efter kvällens Sh´bam pass.

Krya på till dig!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...