tisdag 18 september 2012

Handlat lite presenter/julklappar... Och lite vad Kiron önskar/behöver.

Äntligen har man kommit igång lite med julklapparna också...annars är det sonens 5-årspresenter som hägrar, en månad kvar precis idag. =)
På önskelistan står mycket, men mest robotar...vi har köpt några presenter, tips till er som vill köpa är just robotar, pengar (sparar till nåt särskilt ;o)) småbilar/bilar i metall, filmer (gamla Turtles del 6 tex) , kalsonger, sockar, underställ (varmare till vintern), vinterskor, utklädningskläder (speciellt superhjältar), pyjamasar (skulle bli överlycklig om nån hittade nån med mantel), och LEGO! Hållbart och uppskattat!! Han älskar förresten också att klippa och klistra, undersöka och experimentera! Och böcker, tex. om Kråke, faktaböcker om djur och saker, Turtles m.m.
 
Discshop.se har fraktfritt just nu, så vi slog till på varisn present/julklapp till barnen. Till Kiron denna, han älskar ju Transformers och denna serie är nyare än de vi har;
 
Och till Tiril testar vi denna som jag själv älskade när jag var liten, den första av 3 filmer. =)
 
 Till oss själva blev det den här, man måste ju älska Ghostbusters!
Har också köpt varsin Disney-DVD till barnen i julklapp, det blir Lejonkungen och Lady och Lufsen...=) Samlar på Disney-klassiker så gott det går.
 
Vi hittade också en till present idag på Eriks, hyperbilligt. En gammal trampbil, helröd/orangegul, som M nu sprayat om vissa delar svart. =) Anar att det kommer bli en úppskattad present.
 
Har också blivit lite till mamman i huset idag...På Eriks köpte jag en hög med snedslå och band, och en Ingelise (handarbete)-tidning med lite roliga mönster. Och i postlådan hemma så landade det hela 3 paket med sömnadsrelaterade prylar. Ett av dem innehöll lite velourtyger,  köpt på Tygsamlarna på facebook.
Det andra av dem innehöll underbart nog en påfyllning av mina namnlappar (LillSpooky) som höll på tryta helt och hållet, men nu kan jag sy så mycket jag hinner igen!
 Och det tredje innehöll några trådkoner, nya nålar, knappar och olika resårer från Bibbis Textil. =)
På bilden kan ni också se vår nya getinggulsvarta kaffetermos, den gamla har gått sönder. Fin va?
Ikväll har vi sett en jättebra film, mysig tycker jag, rekommenderas! "Mirror Mirror" med Julia Roberts bla. Och hon spelar för en gångs skull ond, och gör det bra. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...