tisdag 11 september 2012

Ledig dag!

 
 
Imorse var det meningen att hela familjen skulle åka in med Kiron till öronmottagningen. Men jag vaknade 8.15 av mig själv (eller Tiril?) och sängsidan bredvid var tom. Vi skulle va i Sundsvall 9 så jag ringde ju direkt Mattias. Han och Kiron hade åkt utan oss. Mattias tyckte jag skulle få sova, mitt humör har varit lite aggigt av tröttheten de senaste dagarna så jag antar att det är därför, stackarn. =( Ja jag är ju tacksam för sovmorgonen men vilket snopet uppvaknande.
 
Gick inte så bra på öronmottagningen, både för att Kiron tyckte det var otäckt och för att han hade mycket vax, så vi ska använda nån spray på honom 2 veckor och sen komma tillbaka....
 
Jag har varit fullt sysselsatt idag. Dataprylar (mail osv osv) och sen sömnad (mellan alla vardagsbestyr, plock och stök) . Sytt klart de 22 mössor jag hade på beställning, märkt dem, och 5 dregglisar, har suttit ikväll och mailat köparna.
På denna bild är det lite mer än bara de 22 mössorna tillklippta...så ni ser att jag har betydligt mer som väntar....!
 
När jag sytt klart åkte vi och storhandlade, och en bok till mig åkte också ner i vagnen....;o) 49 kr på rea, nu kan jag läsa klart serien...men skulle nästan behöva läsa om alla böckerna igen då det gått så långt mellan varje bok, började väl med serien i tonåren nån gång, haha! 
Mattias gick på bio idag, med en kompis. De var och såg på" Hamilton-Men inte om det gäller din dotter". Jag har själv sett på "Kommissarien och Havet-Ett liv utan lögn". I helgen ska jag och Kiron gå på bio har vi tänkt, se "Madagaskar 3". Han vann ju bio-biljetter när han fyllde 4 år, men vi har inte hunnit använda dem än, så det blir hans första bio-besök detta...
Sussa nu, godnatt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...