torsdag 6 september 2012

Filmer i brevlådan och älskat spel.

 
Idag fick vi i brevlådan en ny laddning filmer från LoveFilm, som jag fortsatt vara med i sen min testperiod via Buzzador gick ut i Juli, tycker det är ett super-erbjudande att få hyra 4 filmer i månaden och streama 1 film/vecka, för 79 kr! =)
Vi får hem 2 filmer i taget, och denna gång blev det denna, Kiron blev överlycklig när han såg det, han ska få se den imorgon (och jag med, klart man måste se!);
 
... och den här, som vi precis har börjat se. Den har fått 7,5 på Imdb, det är ju lovande, de brukar stämma rätt bra. =)
Sherlock Holmes- A game of Shadows
Tiril verkar tyvärr smittats av förkylningen, de andra familjemedlemmarna med, men hon verkar (som vanligt) värst drabbad. Idag var hon jättetrött och gnällig och fick stanna hemma med mig när Mattias och Kiron for och hälsade på Mattias bror Mats och flickvännen Hanna. Hanna fyllde år i Augusti men som vanligt kunde vi inte hälsa på då. Vi har också haft deras högtalare kvar här hemma sen bröllopet!!
 
Slog idag till på ett spel, ett av världens mest älskade bräd-spel kanske? En tjej sålde det på facebook, och jag hann först, haha, flera i kö efter mig. ;o) Så nu hoppas jag får spela lite WordFeud IRL...kan ju inte spela det online så. ;o)
Nej nu får ni ha en fin torsdagskväll, jag ska koncentrera mig på filmen! Ha det gött!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...