söndag 30 september 2012

Färgat kläder igen, och ironisk mugg.

Haft en bra ledig dag! Grejat med lite mössor jag ska sälja, sytt klart en beställning, lagat god fisksoppa med curry till middag (och M fixade bruschetta med vitlöksolja till det, MUMS!) Nu ser vi på film, igen. ;o) "X-men-First Class."

Jag har än en gång lekt med textilfärgning. Så här såg plaggen ut före...

...och såhär blev de efter! =) De tre översta T-shirtarna har jag tänkt sy om/av, och byxorna och T-shirten nere ska brorsonen Robin få. Det sista plagget kommer också sys....=)

Bildbevis på att sonen verkligen är en Kjönberg...Tungan, såhär gör i princip alla Kjönberg under koncentration, haha!

Köpte igår en mugg att ha på jobbet, vill ha en egen så jag slutar använda andras favoritmuggar hela tiden. ;o) Hehe lite ironisk denna text då det står på ett ungefär" Jag går upp tidigt och vid gott humör!" Haha det var ju rätt person....;o) Morgonsur är jag, åtminstonde tills jag ätit frukost. Och undviker gärna att gå upp tidigt.

Lite julklapps-prat igen...Nu när Askungen släpptes på DVD igen slog jag till direkt, julklapp till barnen... Skulle "Den lilla Sjöjungfrun" släppas igen skulle jag bli överlycklig, helt omöjlig att få tag i till rimligt pris!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

ja det gäller att hålla tungan rtt i mun (eller utnför..) SötGöte!!

Men du det är väl kanon med den där koppen. Om du läser det där mantrat varje morgon så kanske du kommer känna så till slut!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...