tisdag 4 september 2012

Sjukt, kommande inredningsprojekt och fina barn.

Idag skulle jag ha jobbat kväll, men hostan bröt ut ordentligt inatt så jag har varit totalt slut, äcklig var-smak i halsen och nästan ingen röst. =( Så jag blir hemma 3 arbetsdagar, och hoppas att jag mår bättre till helgen (arbetshelg).

M har fått tag i de på sjukhuset, han ska avvakta om han inte får feber eller mer ont...Men de förlängde hans sjukskrivning till 1a Oktober.

Här är 2 kommande projekt till vårt hem, den vita smiden är en dagbädd som vi fick gratis av en tjej på facebook, vi ska fixa till den och ha den i lekrummet, min bror hjälpte oss hämta den för några veckor sen. Och framför den en jättefin spegeldörr (den är dock grön på andra sidan) som vi tänkt piffa upp och ha som snygg inredningsdetalj, ev. som ny sänggavel då vi funderar på att byta möbelfärg från mörkbrun till vitt i sovrummet. =) Vi får se! Den köpte vi på facebook!

En bild på barnen idag, när de lagade ler-mat. =)
 Mina finingar.

2 kommentarer:

Maria sa...

Krya på dig!! Min förkylning har stannat i stadiet nysningar och lite rethosta...den blir vare sig bättre eller sämre...typiskt!

Kul med inredningsprylar att göra om och fixa till, sånt gillar jag! :)

Kram

solokatt76 sa...

Alltså ni har fortfarande lite otur med er friskhet i familjen, även om mattias grej kanske inte kan klassa som sjukdom, men iaf...

Krya på!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...