tisdag 4 oktober 2011

Änglavakt!!....

Idag är jag otroligt tacksam att vår lilla familj finns kvar här i livet och att alla är oskadda...


Vi for till stugan i torsdags, därav bloggtystnaden. Haft det VÄLDIGT lugnt och skönt, nästan för lugnt. Vi firade min pappa med bowling i lördags, men det får ni se mer om senare... Vi for hem rätt sent igår och hade inte långt kvar, satt precis och tänkte att när vi kommit hem, barnen är i säng och vi packat upp, ska jag sätta mig ner och sy en liten stund (saknat maskinerna), och sen kanske blogga lite? Kiron satt och babblade om lamporna i mörkret, och Tiril hade somnat efter att ha druckit välling i bilen.


PANG dök en älg upp från vänster vägbana, Mattias hann gira lite lite och skrika "NEJ!" innan smällen kom. Minns att jag hann sätta händerna över huvudet....Allt var över på några sekunder.

Sen gråter Kiron och säger att han gjort illa sig... Vi springer ur bilen, Tiril sov fortfarande! Men hon vaknade när vi lyste på henne. Kiron har ett litet skärsår i tinningen. Hela bilen är full av glassplitter. Jag blöder nånstans ifrån. Senare vet jag att det är från näsan, slagit i litegrann bara, och har småsår fulla händerna, både jag och Mattias. Annars är vi i mirakulöst oskatt skick! Både jag och Mattias har känningar i nacken lite, och i ryggen (men jag hade ont före också, fast det blev värre efter det här...) Ambulansen kom snabbt, men ingen av oss behövde åka in. Vi ska in på koll på vårdcentralen senare idag bara.

Svärmor Haidie och Voitto och Mats och Hanna kom och skjutsade oss in till Härnösand. Dusch av samtliga då vi alla hade glassplitter i håret m.m... Hade VÄLDIGT svårt att somna, det upprepades om och om igen bakom mina ögonlock...Men till slut så..


Såhär stod det i dagens tidning, lite felaktigt då ingen av oss for in på sjukhus, och jag vet inte om 3 km kö i södergående riktning (vet ej hur det såg ut i norrgående) räknas som stor trafikstörning.

Mattias har fixat med bärgning idag, då tog han också bilder...


Fönstret på Kirons sida bak krossades, tur att han inte blev värre skadad än småsår i tinningen, litet på ena handen, och litet på armen.


Ta hand om varandra!!!

3 kommentarer:

Monita sa...

Usch så otäckt! Tur att ni klarade er oskadda iaf. Kram!

Malin sa...

Usch så otäckt! Tur i oturen att ni alla klarade er så pass bra!

/Malin

solokatt76 sa...

Herregud vilken tur ni hade att ni klarade er så pass bra!! Fy 17 vilken mardröm! Och innan man hunnit checka så alla i bilen är okej.... *ryser*

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...