onsdag 12 oktober 2011

Ska ru ha´re en stänkare?!

Ja, jag känner mig lite som grannen i BECK i min fina krage... Men skämt åsido, den hjälper faktiskt, åtminstonde så länge jag har den på, när jag tar av den känns det nästan värre än tidigare. Pest eller kolera. Jag kan ju inte ha den hela tiden heller, är ju meningen att jag ska stärka och stretcha nackmusklerna... Jag fick några "övningar" av sjukgymnasten, M ska massera mig lite emellanåt (ja tack! ) och jag ska fortsätta ta Ipren och alvedon när jag behöver. Värme hjälper också för tillfället...


På morgnarna känns det som jag sagt tidigare som bäst. Då känner jag nästan att "jamen nu måste det ju vara på väg bort". Men sen går timmarna och det blir värre igen...=(. Jag hoppas verkligen det känns bättre innan måndag för då är det tänkt att jag ska jobba igen. HOPPAS!! Imorse fick vi besök av Ia och Albin. Ia har köpt mössor till sina söner, och Molly blev lite purken att hon inte fått en hon med, så Ia köpte en till henne med idag. =) Småttingarna leker rätt bra ihop, är så kul nu när båda pratar litegrann och är mer "jämna".


Vi är båda sugna på att göra nåt kul, jag vill ha nånting som bryter allt negativt som vi haft på sistonde... Vi vill helst boka en finlandskryssning med dem i november, men det ser mörkt ut med barnvakt...alla andra har lika fullt upp med jobbiga saker som vi... =( Jobbig höst. Men vi fnular iallafall på att göra nåt i helgen, kanske åtminstonde äta middag ihop eller liknande.Kiron var på dagis imorse fast han egentligen var ledig, hans grupp skulle på teater på bibblan. Sen han kommit hem och vi ätit lunch tog vi en liten liten promenad. Gick ganska bra fast blåsten känns inte bra på nacken. Vågade inte ha på mig min krage ute, haha! =) Kiron fick cykla till sin stora lycka, var ett tag sen sist.
Nu har vi ätit makaronipudding, och om 45 min ska jag på föräldramöte på Tirils avdelning... Sen blir det väl lite te (och M har köpt hem honung....=)), och "Arga Snickaren".


Ha en bra kväll!

3 kommentarer:

mamma sandra sa...

ååh va jobbigt med en krage=(. har haft en granne som hade en krage jämt pga ett tillstånd, det såg alltid så kämpigt ut. men hoppas ni kan komma iväg på något, om inte bara en middag. skickar mängder av styrkekramar till er, hösten verkar inte varit er direkt!! tänker på er. kramisar

solokatt76 sa...

Ursch ja..stackare. Såna där skador från krockar kan ta en stund att bli av med tyvärr... var försiktig med dig nu! =(

Kram

Emma sa...

Ja men visst :) hehe, och lånade din bild, hoppas de var okej :)

Okej, ja jag misstänkte det.
Tack för svar :)

/ Emma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...