lördag 15 oktober 2011

Drakborgen och lite 4-årsfirande i förskott!

Ja...på tisdag är det ju dax för Kiron att fylla 4 år!!! =) Vi har redan börjat firandet lite. Igår fick vi besök av Ms bror Mats med tjej Hanna. Vi grattade också Mats som fyllt år i veckan som var. Kiron fick pengar, Smurf-filmer och 2 pistoler med gummipilar av dem. =) Hehe Mats är storjägare och hoppas nog fostra brorsonen i sin anda, haha! =) Idag for vi till Drakborgen med familjen Fahlén. Var väl ganska kul...förutom att våra barn inte vågade göra nästan nånting där inne. Finns en jättestor klätterborg där, med stora "kanoner" där man kan skjuta skumgummibollar. Dessa kanoner låter väldigt högt. Och det gjorde att varken Tiril eller Kiron ens vågade gå nära den stora borgen.

Kiron vågade sig på några varv på en elbil...

Elbilsbanan...här kan man också se ett torn på stora borgen.
Finns ju en massa annat att göra där också, bygga lego, klättervägg, lufthockey, litet lekland för småttingar, gung och åkdjur m.m. Tiril gungar lite på en drake.Den här legogubben var häftig, i riktig människostorlek.
Gänget samlade runt ett av legoborden...Mattias fattas och jag är bakom kameran. Robin och Daniel slappar i soffan...=)
Tiril fick 2 åk i "luft"rutschkanan.
Albin var lika kavat som sina syskon och klättrade var han kom åt!
Kiron tyckte iallafall lufthockeyspelet var riktigt roligt! Då han upptäckt det ville han absolut inte åka därifrån. =)
Efteråt blev det köttbullslunch på IKEA. Det ska synas att det var gott!
Vi tog en sväng in på Toys R Us sen, och Kiron fick välja nånting att köpa, han fick ju pengar av Mats och Hanna. Han valde en elvisp, och älskar den redan. Han är så huslig vår storkille. ;o)

Blev också en sväng in på sjukhuset och hälsade på min syster som ligger inne efter en operation, stackarn.
Sen hem där det väntade besök av både farmor och Voitto och farfar och Carina. Kiron här i ett presenthav! Fick många fina presenter, bla. kläder, , discolampa, pengar, målarbok, filmer, filtbokstäver, vinteroverall m.m. Visar väl bild sen!


Tiril var den finaste presenten ändå, inslagen av sig själv!
Blev lite tårta också som farmor o Voitto köpt med sig, och ett ljus på den! =)
Hugo är mycket fundersam över discolampans ljussken med små prickar som snurrar över hela väggarna och taket....går de att fånga månntro??
En nätt hög med presenter! ;o)


Nä nu blir det lördagsmys, ska slänga mig i duschen och sen ska vi väl ev. plocka undan lite först, innan vi ser lite TV! Kram på er, lär väl kika in här imorgon! Då ska vi ha kalas för små-polarna!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...