torsdag 20 oktober 2011

Mer sjukt och TV.

Ännu en lugn dag, sytt litegrann, röjt lite i ett skåp, det man orkar. Orkar pga. nacken ännu inte ta itu med de där "stora" projekten, som att röja upp i mitt tygförråd (det blir lätt förvaring där inne för massa annat än tyger oxå) eller rensa i lekrummet.


Lagade go-middag, helstekt fläskkotlettrad, örtgratinerad, det blir såå gott och saftigt!

När vi ätit fick Kiron alvedon och sen for vi till nyöppnade ICA Maxi, (öppnar idag). Blev en liten runda där, köpte mest det de hade erbjudanden på i matväg. Bjöds på glass oxå. =)

Tiril var jättegnällig och kändes varm, så när vi kom hem var det tempning direkt. Jajamensan, rediga 39,4 grader...! Så barnen blir hemma imorgon, M får komma hem tidigare från jobbet då jag jobbar kväll.


Ikväll har vi myst till säsongsstarten av superspännande"Criminal Minds".... Nu håller jag på lägga ut de sista Tradera-auktionerna för tillfället (har mer som väntar men det tar vi om nån vecka), jag hann inte klart igår trots att jag satt länge. Tycker alltid det krånglar när jag ska lägga ut på Tradera.

Sen ska jag iallafall koppla av till "Desperate Housewives" och "Happy Endings". Blir ensamkväll då de andra ju redan lagt sig... ;o)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...