onsdag 5 oktober 2011

Vårdcentralbesök, paket i postlådan och nytt till hemmet!

Idag ska vi in med barnen på vårdcentralen, de ville vänta med dem eftersom de verkar klarat sig bäst i krocken...=) Men för säkerhets skull, Kiron sitter ju framåtvänd nu och kan ju göra illa nacken... Vi var in på VC igår, 3 timmar blev det!!! De röntgade Ms rygg m.m. Allt ser bra ut, inga skelettskador som det verkar, men muskler och leder kan man ju ha lite ont i ett tag. Min nacke har blivit lite värre under de 2 dagarna efter, även ryggen, men de tror det kommer ge sig med tiden. Får knapra Ipren. Imorgon ska jag jobba! Och barnen längtar till dagis också..

Tog en mysdag igår efter vårdcentralen, vi var vrålhungriga så svängde in på Big Boy och köpte mat, hyrde film på ICA, "Trassel", och sen hade vi familjemys! Kiron tyckte "Trassel" var jättebra och satt som trollbunden..=)


Hade ett paket i lådan som tröst i måndags....=) Köpt en underbar Pippi-klänning av min vän Aleisa på Made by Mama!!! Och innan vi for hann vi också få paketet från Me & I, som bla. innehöll denna söta klänning till Tiril, det var det hemliga plagget!! =) Dessa 2 filurer fick barnen varsin av brandmännen och ambulanspersonalen efter olyckan. Flammy och Ambjörn. =)
Jag hade tur och vann Lollopards tävling på facebook, en valfri T-shirt som också den dök upp i brevlådan innan vi for till stugan! Blev M som fick nytta av vinsten denna gång. =)

Och ett till inköp som också gjordes förra veckan...På en säljsida på facebook, för Härnösandsbor hittade vi denna gungställning för 300 kr. Har i helgen också köpt en babygunga till den, så nu är den "fullt utrustad".Nu måste jag sluta! Ha en bra dag!

1 kommentar:

Aleisa sa...

Åh, vad roligt att ni gillade, tack snälla du, väntar på en livebild! KRAMIX

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...