torsdag 28 juli 2011

Smitingen med inparkering och dis, och sommarvärme!

Gud vad härligt att vi fick lite värme igen, började nästan oroa mig för att sommaren var slut!!! Satt en del vid datorn igår och uppdaterade tygbloggen, blä vill ha laptop. Men vi var iväg en sväng vid lunch till Smitingen, åt lunch där och doppade oss hela familjen, friskt men skönt!
Såg denna snygga inparkering när vi kom dit, bredvid bilen till höger (närmast) är det en till bil oxå... Bilarna i mitten är alltså totalt inparkerade...ja, hur tänkte de där, tyckte vi? Var sån hög luftfuktighet igår, titta här på Smitingen, diset över klipporna och havet!


Riktigt klibbigt!När vi kom hem och avklarat lite städ osv. så återgick M till byggandet av uterummet, och jag sydde undan lite. Puh vad varmt det blev i solen! Barnen var nöjda med vattenhinken de fått att plaska med, var sugen på att plaska lite själv för det var så varmt.... Det blev senare lite grillad hamburgare (vad gott det var, längesen vi grillade det!) och sen på kvällen "Wallander-The Man who Smiled" på 4:an... Vi fortsätter njuta av semester och sommar, som synes!Tyvärr verkar vår dammsugare ha lagt av, så det blir att inhandla en sån snarast! Men alltid måste det ju vara nåt, som ni vet...=( Ha det gott!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Läst igenom alla dina senaste inlägg och konstaterar på det stora hela att ni verkar ha en toppensommar!!

Vi hade så trevligt när vi träffades jag ,Sandra och Maria och vi konstaterade oxå att det är synd att du bor så långt bort!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...