tisdag 19 juli 2011

Nästan fotografering, shopping, och middag hos mormor o morfar!

Idag var lillan piggare (fast jag har blivit ganska så förkyld, vaknade imorse med täppt näsa och halsont) så vi bestämde att vi chansade och siktade mot Kramfors och fotografering. Först en runda på stan för diverse nödvändigt, bla. fick Kiron skor till hösten och M en T-shirt. Blev oxå lite loppis och tyg. =)

Sen for vi till mina föräldrar (efter lunch på donken). Mamma klippte Kiron som varit väldigt långhårig ett tag, och vi gjorde oss lite fina. Men, när vi väl kom till fotografen hade de fullt hela dagen..! Brukar bara vara att "droppa in" men jaja, vi försöker senare, fick förlänga presentkortet på en gång. Lite fina bilder tog vi iallafall själva. =) Jag och mitt yngsta hjärtegryn.Hela familjen....=) Kärlek.


Vi stannade på middag hos mamma och pappa, tacos, supergott. Ludde tycker Tiril är väldigt intressant, är väl för att hon är mer nära hans egen storlek, och för att hon luktar intressant emellanåt, haha! =o) Sötvovve, den här bollen jagade han runt runt på gräsmattan idag. Right size?

Ikväll har vi såklart sett Morden i Midsomer, sista för säsongen, buhu att det är slut redan!!!

2 kommentarer:

Joanna sa...

Vart fotograferar man sig i Bollsta?

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Fina bilder!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...