fredag 15 juli 2011

Lite nytt till hemmet....

Nu har sambon semester, 4 härliga veckor ligger framför oss!! Ljuvligt!! Fast vädermässigt sett startar det inte bra. Men men, hoppas vi hinner med allt vi vill.Igår var jag och barnen ner på Eriks och sen på stan där det var "Härnösandsdagen". Kikade lite där bara, Kiron ville ej åka nån karusell, men fiskade upp ankor med magnetfiskespö och fick en mjukistärning...Sen när vi gått därifrån och de stängt (kl. 16), DÅ ville han naturligtvis åka. Han behöver alltid lite tid att förbereda sig som det verkar...På Eriks blev det faktiskt ganska mycket, köpte en studsmatta till Kiron och bord och stolar till köket! Vi har ju flyttat vårt stora bord till vardagsrummet, så det har varit tomt i köket, och varit på jakt efter ett runt mindre. Detta blev perfekt! Men stolarna var jag kanske lite för snabb med att köpa, vill egentligen ha annan modell, men tänkte det var lika bra. Jaja, vi får se hur det blir. Detta ska naturligtvis allt målas vitt!!!! Kommer nog bli fint. Vi har oxå grejat i barnens lekrum, fixat en "kökshörna" med spisen, den lilla bokhyllan fick bli kökshylla, oxå köpte jag dessa krokar på Eriks också. I den översta lådan till vänster har de all plastmat och dylikt. Får se hur länge det får vara ordning! Vi ska oxå rensa bort en del leksaker, sortera sånt som inte är "komplett", flytta upp en del till rummen, osv. Nu ska jag njuta med sambon, lite rött och Criminal Minds troligen. Ha det gött!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Åhåhåhh gud vad fina stolar ! Och fint bord! Det finaste barnbord och barn stolar jag sett. Riktigt fint ! Är sjukt avundsjuk =) Vill oxå ha =) =)

solokatt76 sa...

Här är det oxå semester nu!! Och som på beställning kom solen oxå efter lite regn igår =)

Fina fynd!! Blir kanon i vitt det där sen!! Stolarna kan du ju alltid byta ut sen då!

Kram

Maria sa...

Åh vad du bloggar! Jag hinner inte med! :) härligt att M har semester nu! Hoppas på finväder nu när vi har semester allihopa!

Vad mycket bra ni hittar jämt på Eriks...Blir ju säkert kanonsnyggt med köksmöblerna när de blir vita! Gillar vitt! :)

Ha det bra!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...