måndag 4 juli 2011

Igår kalas för Emilia, idag sydag!

Igår eftermiddag for vi till min syster Anki och grattade hennes fosterdotter Emilia på 6-årsdagen. På vägen dit lyssnade vi på musik och sjöng och visslade i bilen...Här sitter Tiril och "oooar", hennes sätt att vissla, hihi.

Fick gott fika och grillkorv där. Emilia fick av oss en pysselbok också hade jag sytt ett par "kjoltights" (kombinerad kjol och tights) till henne.

Kikade på deras fyra hästar...Kiron hade precis fått fiska fiskedamm och var fullt upptagen av godiset, så han var inte så jätteimponerad för tillfället, eller sa inte så mycket om det iallafall, hehe!Så snart Tiril mumsade på nåt höll sig hundarna i närheten, de små brukar ju gärna tappa godbitar! =)
Efteråt var vi till mina föräldrar och installerade Kiron där. Sen var vi oxå förbi hos svärmor Haidie med en blomma. =). Tiril fick en jättesöt klänning och matchande solhatt som de köpt i Finland...


Har gått bra för Kiron hos mormor o morfar, han ska stanna en natt till. Idag har jag sytt mest hela dagen, på torsdag åker Ms bror Mats och Hanna till USA och hälsar på Micke med familj (Ms äldre bror), och vi ville skicka med nåt sytt till barnens kusin Luke, 4 år. =) Nyss sytt klart en hoodie åt honom. Nu hopar det sig lite med sömnad igen, går i vågor det där, men får man en beställning så följer oftast fler samtidigt, sen kan det vara lugnt en månad...

Pöss på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...