torsdag 21 juli 2011

Nickebo, grillat och nytt foto-försök....!

Idag lyser ej solen, så vi ska passa på att göra ett nytt fotograferingsförsök, och den här gången har vi bokat tid, 12.30. =) Så strax styr vi kosan mot Kramfors!


Joanna, vi ska inte fota oss i Bollsta, utan på Polyfoto i Kramfors, var nog jag som var otydlig. =)
Igår var det soligare, barnen badade pool, M o Kiron var iväg till Smitingen, jag skickade iväg en hög Traderapaket och beställningar, sorterade lite sömnadstidningar och fotade Tradera-plagg.=) Vi vill försöka få så mycket som möjligt gjort här hemma, sånt som ligger och väntar, innan vi åker till mina föräldrars stuga, så slipper vi bekymra oss om det sen.
Men det var inte bara all work and no play. Vi var iväg en sväng till Nickebo och tog en fika också. Fast just då blev det mer mulet, trist nog. Sedan hem, jag klippte gräset medan potatisen och morötterna rostades i ugnen och M skötte grillen. Hann med en snabb dusch innan matdax! Grillspett med grillost, paprika, svamp, gurka, cocktailtomater, lök, flintastek, oxå potatis och morötter till, och tzatziki. Mycket mumsigt!
Tiril är en sån liten charmknutta, när vi är ute nånstans hejar hon på alla. =)


Go o glá i storebrors keps!

Kiron är för tillfället oftast riktigt duktig att äta, annars brukar han ofta mest peta i maten. Vi får se hur länge det varar.

Vi såg den brittiska Wallander-filmen på 4:an igår kväll, tur att det visas så mycket deckare på somrarna, mysigt! Känns lite kul dock när Wallander och alla andra pratar engelska, men alla har svenska namn och de pratar om att de är i Sverige osv...=) Hihi. Men tycker att filmerna är bra iallafall.


Nu är det dax att åka! Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...