söndag 17 juli 2011

Kräftkalas och pusskalas....=)

Hellu på er! Här njuts det i fulla muggar av tillvaron! =) Har grejat mycket i helgen, varit på "feng shui"-humör och rensat Tirils garderob, har ju sen länge också hållit på rensa i mitt syförråd, har rensat i barnens lekrum (tagit bort bebisleksaker till att antingen ge bort, sälja eller spara till barnen när de blir stora), och målat mer på byrån. Mattias har byggt på uterummet. =)Igår slog vi till och firade Ms semester med kräftor!!! Mums! Även Kiron som tidigare varit halvskeptisk åt med god aptit, nästa gång får vi nog köpa 2 kartonger...hehe. Såklart tog vi lite nubbe till oxå. Gott!!!Lyssnade på svenska sommarlåtar och bara myste. Barnen tjoade som det vore värsta discot, haha!
Vi spelade oxå lite spel med Kiron, lotto-variant med bilder. Kiron var en hejare!
Måste ju oxå visa Tiril i Manowar-tröjan som vi tryckte till Kiron (på Simplycolors.se) när han var liten! Coola tjejen!
Idag har vi myst på oxå, förutom lite rensning har jag sytt lite. Tiril var dock grinig efter lunchvilan, och sen vi varit på promenad till ICA och handlat tempade vi henne, 39,6! Är det konstigt då att man blir grinig! Nä... Funderar på om hon varit i solen för mycket... Men hon piggade på sig betydligt efter lite alvedon, höll tidigare på slockna i min famn men blev plötsligt väldigt pigg!Lagom till maten kom oxå mina föräldrar, såklart fick de äta med oss, örtgratinerad fläskkotlett med strips och bea, gottgott!

Kiron och Ludde hade pusskalas, Ludde tyckte Kiron var extra lockande eftersom han hade glass runt munnen sen efterrätten...=)
Lillan hade 38,4 vid läggdax, så vi håller koll och ser hur natten blir....


Nu ska jag och Mattias se på "Skyline" som vi hyrt...=) Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...