fredag 15 maj 2009

Kirons första plåster

Lillen fick idag också sitt första plåster...på ryggen som han skrapade ute på kanten av vår altan...=( Måste förevigas!

Nu har vi ätit hemgjorda hamburgare, mums tyckte alla. Ska ta en liten promenad som vi ofta brukar göra efter maten, innan kvällsbestyren...sen blir det kanske lite Så ska det låta eller nåt inspelat (Criminal Minds??!!) lite gott rödvin och kvällsmys.

Imorgon ska vi se på Melodifestival-finalen i Ramviks folkets hus med tacokväll och storbildsskärm, min bror och hans tjej bor i Ramvik...kan bli kul! Kiron ska vara hos farmor som också fyller år imorgon, så först ska vi fira henne.
Ha en mysig fredagskväll, om jag inte kikar in nåt mer här...=)

2 kommentarer:

Maria sa...

Men har lillplutten fått plåster!? Ja, själv har man ju fått en liten miniligist som gör illa sig jämt och plåster vill han inte ha! Hehe...
Hoppas ni får en trevlig kväll imorgon på folketshus!
Kram

Anonym sa...

aj aj stackars Kiron!! ja självklart måste du föreviga det hela. jag blir så avis, lät ju hur kul som helst det på folkets hus. tycker det är skam att de inte fixar sån't överallt. hoppas ni får det riktigt kul ikväll och att Kiron får det roligt hos farmor.

kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...