onsdag 20 maj 2009

Hemma-jobb, pizza, båtar...

Idag har det varit mycket jobb igen här hemma...M har slitit ute på altanen, gräva ner grunden osv....Och jag har sytt en klänning!
Kiron var på dagis 5 timmar, han tycker det är så roligt att komma dit! Såg idag att en polisbil var där och "hälsade på", så barnen fick titta, och de större barnen hade idag varit på brandstationen...=)

Eftersom vi hade ganska fullt upp idag blev det till middag...tog min favvo, curry-banan, men döm om min förvåning när vi öppnade kartongerna och min var pytteliten i jämförelse med Ms! Hade fått en barnpizza! Det gjorde iofs. inget för jag blev mätt på den, men M pratade med dem och de skickade en stor eftersom vi betalt för en stor. Fick den lilla gratis! Så nu har vi en hel oäten pizza i kylskåpet...Jaja, blir kanske lunch imorgon...

Vi tog (som oftast) en promenad efter maten, ner till ICA. Surrade lite med grannen på vägen, Kiron fick provsitta en av båtarna han har på uppfarten just nu, det gillade han, satt och rattade och lät "brrm brrm"!!!!!Nu ska vi ha TV-kväll, M var ute igårkväll och jobbade också så jag fick sitta själv vid TVn efter att jag fått ut alla Tradera-auktioner...Ska spela in Barnmorskorna ikväll, se imorgon blir det nog! Åh, ser fram emot det, hoppas den är lika bra som svenska!!

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh du har ju samma favoritpizza som jag!! verkligen älskar curry-banan. vad jag blir avis, verkar ju som att alla ätit pizza idag, hehe. vad söt Kiron är i båten!! och fina bilder på det du sytt. du är ju så himla duktig!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...