lördag 14 november 2009

Resten av gårdagen, och dagens planer! =)

Vi hann på Lindex igår! Jag tycker själv vi fyndade, blev polotröja, långkallingar och två mössor till Kiron, och body, byxor och hängselbyxor till knyttet, allt för 178 kr! Bra pris!
En av mössorna Kiron fick var denna supersöta monstermössa!! =)
Han fick sova en timme innan vi for mot Bollsta. Var in på Dollarstore i Kramfors, de har mer grejer där än här i Härnösand, och rymligare butik.
Sen till Bollsta där det blev go-tacos! Kiron satt och pratade om Wilma och Moa och vovven Bruno halva vägen från Härnösand...=)
Kiron och Wilma satt bredvid varandra och fick inspiration av varandra, sötnosar! Sen fick M vara lekfarbror till Kirons kusiner, spelar gitarr! Kiron ville mest man skulle läsa för honom (fast han hann med att busa oxå)....Här får morfar läsa om Nalle.... ...och sen kusin Moa om djurungar! =)
Vi for senare till farfar o Carina, som bjöd på tårta!
Krävs koncentration...
Jojje-kissen får också vara med vid bordet, till Kirons lycka!! =)
Showar lite för farfar och Carina!Nu är det tack och godnatt, lellen intogs i bilen, mys under filt i mörkret. Åka bil på kvällen funkar som ett sömnpiller för mig... Men han somnade inte förrän vi kom hem och han fick ligga i sin egen säng, då slocknade han direkt, kring 20.30...
Jag och M såg på första filmen i nya Johan Falk-serien, "Gruppen för särskilda insatser", spännande, vi fick låna 1-5 av Carina o Roger, så vi har en del att se fram emot!! =)

Idag är det en del på agendan. Jag ska snart åka iväg med Ia och Molly, vi ska ta en liten tjejtur på stan! *jippi*!!! Sen blir det kalas kring 14, och ikväll är vi bortbjudna på middag hos Ia och Daniel, ska bli så kul! Hörs snart!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...