tisdag 3 november 2009

Lite sjuk, luftvärmepumpen och annat babbel.

Jag hann fixa ett mönster på dreggel-lappar och även prova att sy några...inte märkta än men nu har jag nåt mer smått och gott att sy, kul! =)
Nu har vi tokvarmt i huset, känns som om M brassar på för mycket, eller så är jag inte van vid värmen...Såhär ser pumpen ut inne...(luckan nederst öppen, går att stänga mer...)och ute...för de som är intresserade eller funderar på nån själv!

Vi for och handlade ganska direkt när Kiron kommit hem. Han hade varit lite loj före lunchvilan idag på förskolan, men piggare sen. Men tyckte inte han såg riktigt pigg ut. Här är han och polaren "Togy" som han gillar mycket just nu. Handlingen fixades snabbt och vi for hem och lagade mat. Pytt i panna var dagens gourmet-middag!! =)
Sen lugna kvällen...vi tog en promenad i mörkret, skulle fota men overallen bländar så...haha, så här fina kort blir det då. Tog tempen på lillen ikväll, 39.2 grader så förmodligen blir det väl inte dagis imorgon, men han verkar ganska pigg i övrigt, det vill säga leker och stojar.

Jag har sett två avsnitt av Desperate Housewives ikväll, hade kvar från förra veckan också. M la sig tidigt, inte heller riktigt kry.
Nån av de närmaste dagarna ska vi på MVC igen, kul!! Tid på torsdag men det verkar som om barnmorskan ville ändra...
Nej nu är det verkligen sleepa-tajm för Hanna oxå.

1 kommentar:

Maria sa...

Stackarn, hoppas han kryar på sig!
Inläggen uppdateras fortfarande inte så man får gå in och kolla med jämna mellanrum...hade missat 3 av dig nu...suck! kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...