torsdag 26 november 2009

Lite svammel

Snart ska vi ner på stan och lite övriga affärer en sväng, hämta Kiron på dagis först. Ska bla. kika efter nån rolig gardin till köket... M har satt upp julgardiner i vardagsrum och datarum, finfint!! Inga adventsstakar än. Kan inte fatta att det är första advent redan i helgen!!
På måndag har vi börjat planera lite adventsmys med våra bästa vänner, ska bli kul!
Idag skulle vi ha varit på adventsfika på dagis, men det blev inställt. Tråkigt, hade varit kul att träffa alla barn och föräldrar.
Tråkväder ute, all snö har regnat bort, och det är ganska varmt. Iofs. regnar det inte just nu, en fördel iallafall.
Inatt sov vi ganska bra allihop, så skönt!!!
Jag ska ev. till VC imorgon igen, sjukskrivningen går ut på lördag. De ska ringa imorgon.
Idag till middag blir det hemgjord pizza...slurp!

1 kommentar:

Maria sa...

Javisst är det dålig uppdatering och du som skriver varje dag, måste man ju hänga med! ;) Har tagit för vana att gå in och kolla med jämna mellanrum ändå och alltid har jag missat flera hos dig ändå..senaste upplägget hos dig som blev uppdaterat är den med rubriken "Presenter, våra lilla hjälpreda och helgkänsla", den 20 november...räknade att du hunnit skriva 15 inlägg sedan dess...tänk om jag hade missat alla dessa! =)

Känns som att det är för tidigt med julpynt nu...men det är väl för att man inte fått nån riktig julkänsla än pga vädret...får nog ta mig i kragen imorgon kanske när barnen och jag är lediga!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...