fredag 20 november 2009

Presenter, vår lilla hjälpreda och helgkänsla.

Idag ska vi som sagt på kalas, och jag kanske är enkelspårig vad gäller presenterna, men även Olle ska få en bok och en mössa! Hittade Laban-bok med ljud på Åhlens, de har 20% rabatt på alla barnböcker nu. =) Och mössan är ju LillSpooky...

Får se om man hinner få nån helgkänsla denna helg, förra helgen rände vi ju omkring hela helgen så den uteblev (fast helgen var ju kul ändå). Nu ska vi ju iväg idag också, och kanske inte hinner städa innan, så då är det nog stor risk att det inte blir nån helgkänsla...Vill ha städat och rent, tända ljus och äta god mat, och mysa, då får man helgkänsla!
Jag sov länge idag...sov dåligt inatt, jobbigt när man bara kan ligga på en sida och sen får ont i den sidan, snodde fram o tillbaka...
Kiron började iallafall försöka skapa helgkänsla idag, hehe, en av hans favoritleksaker nu är dammsugaren! M satte igång den åt honom (han tycker själva dammsugaren är lite läskig, men gillar slangen), och han dammsög för glatta livet, "duga!"(=dammsuger).
När jag gjorde mitt morgonpyssel dvs. borsta tänderna och håret osv. stod han bredvid och gjorde likadant. Tur att han inte börjat försöka ta på sig linser bara...=)
Sen har han hjälpt pappa slå in paketen. Han var bra sugen att behålla boken själv...

2 kommentarer:

Maria sa...

Angående sånger så tar barnen in allt så bra, så kul och se dem sitta och göra rörelser och sjunga...GAbriel kom hem och sjöng tipp tapp häromdagen så jag frågade fröken nästa dag om de brukar sjunga den mycke...EN gång hade de sjungit den! Fröken blev förvånad då han var inte ens med och sjöng utan hade suttit och iaktagit bara. Hehe..

Känner igen din smärta i bäcken när du sover...så har jag fortfarande...kommer nog alltid ha problem med det...är så drygt att vakna femtioelva gånger per natt för att det gör ont när man försöker byta ställning! =( Kan ju hoppas din försvinner efter förlossningen!

Mysebo sa...

Grattis! Du blev vinnaren till Signe.
Maila mig din adress så kommer den komma på posten.
Jag löste vår helgkänsla genom att åka ifrån vårt ostädade hus. Och till mina föräldrar där vi idag bakar pepparkakor :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...