måndag 30 november 2009

1:a advent i Bollsta och skyltsöndag i Kramfors. Ikväll mys!

Vi for som sagt upp till Bollsta till mamma och pappa igår. Stackarna hade varit uppe halva natten och städat efter tjuvarnas framfart...De hade varit överallt. Pengar och smycken stals.
Som mamma sa om gardinskåpet, en fördel var ju att nu blev det iallafall städat! ;O)
Kanske inte var till så mycket hjälp för dem, de hade redan hunnit göra det mesta själv och så, men. De hade iallafall sällskap.=) Kiron härjade bland alla mammas tomtar! Vi for ner till Kramfors på skyltsöndagen där en sväng, så Kiron fick vara med och dansa runt granen med M, (förstorar ni bilden ser ni de 2 där pilarna är! =)) (med ryggen mot kameran...)
och vi såg också Luciakröningen, innan vi for tillbax till Bollsta och åt middag hos mamma o pappa... Mums.

Vi kom hem till Härnösand inte alltför sent, gott om tid för pyamas o lelle till lillen, sen lägga honom. Han somnade kring 21 tror jag...stökat på ett tag. Vi såg True Blood och drack glögg och åt pepparkakor, hade 1:a ljuset tänt igen....
Vi sov så gott inatt!!!

Idag har jag grejat en massa här vid datorn, måste göra fotoboken klar idag bla. Har oxå kokat polkagris-kola, återkommer senare med recept om de blev goda! Sen i eftermiddag får vi besök av familjen Fahlén/Johansson för adventsmiddag och mys!!! Vi ska äta tortillatårta. =)
Har fullt upp hela dagen!!

1 kommentar:

Maria sa...

polkagris kola och tortillatårta...recept tack! Låter hur smarrigt som helst...!!
Tycker så synd om din mamma och pappa...måste vara hemskt att komma hem till...usch!
Mysig dag ni verkar ha haft för övrigt! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...