tisdag 10 november 2009

Storhandling, böcker och TV-mys!

Ja datorn har varit upptagen en del idag, och jag har varit upptagen på annat håll jag med...Tagit det lugnt, lite jobbig dag ang. yrsel... Sytt lite på täcket är väl det mesta jag tagit mig för, tills liten kom hem från dagis. Då for vi snart och halv"storhandlade", fick ju pengar idag så vi for och jagade extrapriser osv. =)(Och skäms inte för det heller! ...)Vi har varit så duktiga de senaste veckorna med att skriva veckomatsedel, förra veckan skrev vi för tre veckor framåt, är så skönt att ha planerat i förväg. Helgerna lämnar vi öppna för vad vi är sugna på, och såklart kan vi flytta emellan rätterna om vi vill, inte helt låst, men vi försöker handla hem allt vid ett tillfälle så man slipper åka varje dag och komma hem med onödiga grejer.
Efter handlingen så åt vi middag, lätt middag idag, korv med bröd...här är vårt lilla ketchupface!!! =)Dusch o bad för hela familjen har det blivit sen, medan M duschade (han var sist) så läste jag och Kiron böcker,hann plöja igenom denna lilla hög, han älskar att läsa och blir så sur när vi måste sluta!

Har en lite gotte-kväll ikväll, märks det att jag är extra sötsugen nu?? Vi har köpt lite "Vinter"-choklad igen, och tänkte dessutom tjuvsmaka lite glögg och pepparkakor!! Annars är jag inte mycket för julprylar såhär tidigt, såg nån som skulle baka lussebullar redan men där går gränsen!!!!
Men julklapparna har vi tänkt att fixa snart, så man inte flänger runt i sista minuten...

I övrigt har jag lovat M att datorn ska stå till hans förfogande, så jag får sitta själv framför TVn ikväll, ska bla. njuta av underbara "Desperate Housewives"...!!

1 kommentar:

Maria sa...

Vi är lika duktiga som ni att handla...jag handlar för 2 veckor i taget på willys. Och precis som ni har ett matschema som man kan hoppa runt på...och helgerna lägger jag lite "lyxigare" mat på! =)
Vi köpte lusselängd och pepparkakor med julmust till för första gången på farsdag...så smarrigt såååå! ;)
Hoppas yrseln blir bättre för dig...låter inge roligt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...