fredag 27 mars 2009

Datorn har varit sjuk!!

Vi har haft data virus!!!! Gah, får man abstinens eller vad?! Mattias har suttit de senaste dagarna och försökt fixa det, verkar äntligen som han lyckats!!
Ja, vad har vi gjort de senaste dagarna då?

Vi har haft fullt upp hela dagarna känns det som, men har ändå inget roligt att skriva ner här...Städat, försökt fixa datorn, stressat, m.m. Igår fick vi åka in på Primärvårdsjouren (= akuten?) med Kiron för första gången, han klämde fingrarna, särskilt högra långfingret, i en dörr och det såg väldigt platt och illa ut, men efter ett tag använde han fingret utan problem, läkaren bara kollade på fingret och sa att vi kunde ge alvedon...skönt.
Idag har jag fått sy, blev 2 par byxor färdiga, ett par muddbrallor och ett par tights, ska lägga ut bild senare som ni vet, sparar ihop en hög....=) Kiron har varit på dagis, han fick vara idag istället för i måndags för då saknade de personal. När han kommit till dagis och hans favvofröken var där och kommit ut och sagt "hej Kiron!" hade han fått bråttom ur Ms famn!!! Kul att han trivs!

Vi har också varit på Erikshjälpen idag, där fyndade jag, blev några påslakan och några böcker!!! Alltid kul att hitta nåt man gillar. Särskilt boken "Sy barnkläder av mjuka tyger" av Åsa Lennartsson var ett fynd, läst mycket bra om den och budat på Tradera några gånger!!

Och ikväll efter vi "storhandlat" på Coop tittade vi in till Ia och Daniel o barnen, Ia var snäll och lät mig låna datorn för att maila och betala några Tradera-auktioner. =) De hade köpt Ias födelsedagspresent i förväg, kika in till henne hon har satt in bild, jättefin!!!

På måndag fyller M år, får en del besök redan i helgen som det verkar, fast jag jobbar!!! Jag har köpt hans presenter men kan inte avslöja dem än!!

Klockan är så mycket nu, jag hade tänkt joina några tävlingar men det vete 17 om jag orkar just nu. Hittat en hel del jag måste vara med i men...
Me & i har kommit med sommarnyheter, hittade ingenting upphetsande men jag är svag för 3/4 s och knickersbyxor....Så dessa kunde man ju tänka sig. Har inte varit på meandi-party på evigheter nu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...