lördag 7 mars 2009

Lördag eftermiddag med lördagsgott!

Kiron fick lunch först och somnade sen ute i vagnen, var jättetrött och slocknade direkt. Vi tog en promenad ner till Erikshjälpen, mötte Haidie (Kirons farmor) o Voitto på vägen, de var på väg till oss. Vi stämde träff nere på Eriks...=) De gillar också loppisar. Det roliga med Erikshjälpen är att de alltid har nya grejer till varje öppet-dag.
Hittade en liten bit jeanstyg, räcker till byxor till Kiron, och rätt mycket turkos trikå, jättefint! Var mycket folk där som ofta på lördagar.

Vi for hem med Haidie o Voitto, de köpte med sig lördagsgodis till Kiron-russin!!! =) Och lördagsgott till oss, Laxbomb!
Saga-kissen med som vanligt på bilden nedan:Smaskens!
Kiron har aldrig ätit russin förr men det blev en hit.
Tog en så härlig bild på Kiron o farmor, fast Kiron smet ur bild lite!


De har precis åkt, M for iväg en snabbis han också och handlar lite vi glömt köpa. Ikväll ska vi äta helstekt fläskytterfilé med rödvinssås och strips. Enkelt, klassiskt och gott!!! Lite rödvin blir det ju ikväll med, och kanske melodifestivalen 2:a chansen, M har ju faktiskt gått med på att titta på några av deltävlingarna hittills. =) Hejar på Lili o Sussie och Amy Diamond tror jag. Kommer inte ihåg alla som var med...

Nu ska jag strax börja med maten, sitter på FamiljeLiv lite, försummar det mycket nu, läser ikapp på forumen...Vet inte riktigt vad jag tycker om "nya" FL, plottrigt känns det som.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...