söndag 1 mars 2009

Vår roliga lördag!!!

Igår hade vi en härlig dag. Jag fick sovmorgon....(vi la oss vid 22 på en fredag-kväll, ovanligt för att vara oss, tom. våra pensionärs-grannar var uppe när vi la oss!!)...Sov gott!

När jag ätit frukost for vi ner på stan och inköpte en present till pappa från alla oss syskon, en ny rakapparat! Kiron fick sova lunch sen, och jag betalade räkningar på internet...inge roligt göra.
Sen for vi mot Bollsta. En sväng in på Hoppets Stjärna i Älandsbro, hittade ett kakfat, sökt ett tag nu!!!Kiron o moffa!Alla syskon kom "samtidigt", mamma hade gjort smarrig smörgåstårta och god paj. Kiron o morbror JohanKiron tyckte också att det var supersmarrigt, allt vi äter är jättegott just nu, han ska ha samma som oss. Tom. citron var gott! Pappa blev glad för den välbehövliga presenten, lånat min brors ett tag nu. Maria med sina 2 busar!

Kiron och kusinerna härjade järnet, tre vildar! Vi hade jätteroligt och de med, blev bla. långdans och lite fridans. Herregud vilken energi!
SötMoa!SötWilma!
Kiron o Bruno-vovven!

Hemåt, fick hålla Kiron vaken i bilen, han fick lelle när vi kom hem. Vi såg Melodifestivalen, jag gillade Sarah Dawn Finer bäst, sen film, "Duplex", komedi med Ben Stiller och Drew Barrymore, sådär ångestframkallande jobbig men rolig.

Haft en superhärlig lördag!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...