fredag 13 mars 2009

Sjuk

Usch o fy o blä...blir hemma i helgen...Suck, ser pengarna flyga iväg. Känns verkligen jättejobbigt men vad gör man? Mår illa så snart jag rör mig. Går oftast bra att sitta, men tyvärr har jag inget stillasittande jobb, jo mellan varven men uppe och röra sig MÅSTE man vara, annars har man inget där att göra.
Kommunen provar nåt nytt system för sjukanmälning, man ringer till ett nummer och kommer till en telefonsvarar-röst, får knappa in personnummer och dagar man blir hemma osv. Så ringer de upp jobbet och avlämnar meddelandet. Får hoppas det kommer fram, för några helger sen var en kollega hemma och då nådde aldrig meddelandet fram av nån anledning. Men vi ska heller inte ringa och dubbelkolla för de måste ju se om systemet fungerar, eftersom det är på prov.

Kiron mådde ganska bra hela dagen igår, lite tröttare bara. Ingen diarré (inget bajs överhuvudtaget) och ingen kräka. Mattias var inte helt kry (inga detaljer! =)) och så inte heller jag, totalt slut och trött och illamående. Jag kräks nästan hellre än mår illa, hatar att må illa!!!!

Så det blir heller ingen bytardag för mig imorgon...snyft.

1 kommentar:

Maria sa...

Nej! Vad tråkigt att hela familjen blev sjuk! Förstår att du hellre spyr än att gå och må illa så där! Många krya på er kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...