måndag 15 september 2014

Kräft & surströmmingsskiva, mer ryggont och stugövernattning!

Ny vecka, en lite skakig start på veckan. Mitt ryggont har inte blivit bättre i helgen, utan sämre. Jag är hemma ikväll och imorgon, ska till Ryggakuten i Kramfors imorgon (fanns ingen tid här i stan). På vårdcentralen sa de vila (ligga snarare än sitta) varvat med mest uppe och gå och röra mig försiktigt men rekommenderade mig att inte jobba (speciellt inte med mitt jobb) som det är nu. Ta värktabletter regelbundet och höra av mig på fredag om det inte var bättre så skulle de ev. remittera till sjukgymnast, eller om det blev värre innan dess. Jag ska ju jobba fredag lördag söndag, ledig onsdag torsdag. 
Provar iallafall Ryggakuten imorgon, min chef hoppas ju få tillbaka mig snarast såklart... Är tärande att ha ont hela tiden, har inte haft långvarig ryggvärk (mer än nån dag alltså) sen i gymnasiet. =( 

I fredags var vi hos mina föräldrar för den årliga surströmmings-kräftskivan! Mina systrar var bägge med men lillebror med familj fattades denna gång, de hade bokat denna helg till en liten väl-unnad semestertripp. 


Mina systrar Anki, Maria och så jag! 

Tiril hade blivit målad till katt på förskolan i fredags. ;) Hon sitter bredvid äldsta kusinen Moa. 

 En jättemysig kväll! Vi sov i kvar i Bollsta som vanligt. ;) 

Mina föräldrar, slutkörda dagen efter, haha! Huset fullt med barn och barnbarn...

På lördag for vi upp till stugan, var bara ner en sväng...

 ...till svärmor som bjöd på middag, köttsoppa! 

Sen upp igen! 
Somnade gott men sov inte lika bra, svårt att hitta nån skön ställning med ryggontet. Men mysigt att vara i stugan iallafall, sånt lugn där. 

I Kramfors hittade vi förresten en fin tidningslåda som de reade ut på Coop, 40 kr som hittat. =) 

Var ju skönt att komma hem igen också, vi provade tortillabåtarna igår, bloggar om testet senare. Såklart var vi ju också och röstade, med önskat resultat. ;) Äntligen rödgrön regering! 
Nej, nu ska jag lägga mig och vila ryggen en stund! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Tråkigt med ryggen men ni såg ut att ha haft en trevlig kräft-och surströmmings skiva iaf!
Är dålig att kommentera bloggar just nu. Ibland även på att läsa, men jag har inte riktigt energi just nu. Försöker följa via fb och insta ist.

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...