torsdag 11 september 2014

Pyssel, ryggont och helgplaner!

Hej! Igår kände jag mig väldigt energisk och inspirerad. Var sugen på lite textilpyssel och rotade fram en hög tyger som jag sen grejade lite med (inte klart än) och fixade nya mönster....

Tog tag i tvätt av dynor och stols/sofföverdrag i köket! Och det var då det hände...jag lyfte ut en låda ur torkskåpet (där vi förvararar mycket av mina pysselprylar när det inte används) och lyfte fel, det tjongade bara till i ryggen! Ouch!! 

Sen blev det lugnt pyssel resten av dagen för värken gav inte med sig. Gjorde klart dessa två Pringlesrör som stått och väntat länge. Spraymålat dem tidigare och nu grejat med griffelfärg, hur kul som helst! Har fler saker på gång där... Detta blev förvaring till barnens pyssellådor, och det kan man aldrig få för mycket av. ;) 

Middagen blev kålpudding, hur gott som helst!! Receptet på just denna finns i inlägget nedan. 

Värken har hållt i sig hela dagen idag, hade jag vetat att den skulle bli värre under dagen hade jag nog stannat hemma. Men jag har iallafall jobbat ikväll, och det gick med starka värktabletter, fast de gör mig illamående och ger mig magont också och smärtan försvinner inte  helt, bara domnar lite. Pest eller kolera...? Har börjat gå upp mot nacken också, hoppas det inte blir värre. Ska krypa till kojs nu och hoppas på en god natts sömn. 
Imorgon är det morgonjobb och på kvällen ska vi ha surströmmingskräftskiva med mina föräldrar och syskon. Sen blir det stugövernattning på lördag! Så helgen är bokad!

Här är Tiril med sin nya sjöjungfru. Igår när jag klippte mönster tyckte hon att en av "pappersskräpen" liknade en sjöjungfru. Naturligtvis följde den med i soporna sedan, så imorse blev hon sur för det. Jag ritade därför en sjöjungfru åt henne, klippte ut och limmade på kartong. Glad tjej! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...