fredag 19 september 2014

Fredag med en del stress.

Hej! Ja här hände det inte mycket igår...men idag lite mer. Vi hade fått tid med kort varsel för Kiron på hab, så där var vi i förmiddags...
Sen hem och hämtade T på förskolan innan vi for till Kramfors för min andra tid hos naprapaten. Var lite knepigt att få tag i henne men tur att hon ringde upp själv till slut. 
Sen har jag återigen varit helt slut efter besöket hos henne, inte fullt så illa som förra gången men man blir rätt mör!!! Bra hopp om att bli bra denna gång, jag skulle höra av mig till veckan igen!

I tisdags när jag var i Kramfors köpte jag denna postlåda, just med tanke på detta hörn bredvid spisen. Här samlades det diverse viktiga papper och rabattkuponger, blev lätt plottrigt. 

Ett litet pyssel från igår, två Barbieklänningar! Ett lagom projekt att greja med vid ryggont eftersom de ändå går så fort. 

Ia håller på rensa ut en massa just nu, och vi hade turen att få en massa fina saker. Det mesta for M med upp till stugan idag så det kan ej fotas nu, men  här är litegrann iallafall. Tacksam! =)

'

Vi har kikat på en ny komedi ikväll, "A Million Ways to Die in the West". Rolig film! Jag ser tyvärr Peter och Brian (jag vet att han är fler också!!) ur Family Guy framför mig hela tiden när huvudrollskaraktären pratar, eftersom Seth MacFarlane också gör de rösterna. Men annars var den kul! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...