fredag 26 september 2014

Fredag och kattpärla!

Hej! Äntligen slut på arbetsveckan, och jag har klarat av två arbetspass till...Det har gått ganska bra medan jag varit på jobbet, men usch det straffar sig efteråt med världens värk, jag har haft jätteont ikväll igen trots att jag försökt ta det lugnt! Inte hittat nån bekväm ställning över huvudtaget...får se hur sömnen blir...Köpt bättre värktabletter iallafall. 
Jag ska tillbaka till naprapaten på måndag, och då går ännu en sjukdag för mig. En dyr historia detta, kostar 560 kr per gång hos naprapaten och det ur min egen ficka också, får ingen hjälp från jobbet som det verkar.. Tjohej. 

Imorse när vi klev ut genom dörren (vaken sen 5) var det otrolig soluppgång ute och allt var i ett rosa skimmer! Varmt också, runt 8 grader jämfört med 7,8 minus bara i förrgår!! 

Trött eftermiddag för barnen, såklart. De kikade på TV medan jag fixade maten och M städade. Tiril slumrade till en stund också, som hon ofta gör när jag jobbar morgon. 

Chili con Carne med vitlöksbröd och turkisk yoghurt till middag, mums! 


Och på tal om Alice, här är lite bilder från hennes dagar hittills med oss! Hon är verkligen kontaktsökande, supergosig och busig!! Håller sig gärna i närheten. 


Vi tror att det kommer gå finfint med Tengil också, de har busat tillsammans, hon tvättar honom och idag strök han sig mot henne också. Har hänt nån gång att han fräst åt henne men oftast är han bara lite stillsamt förvånad, haha! 

Känns som om vi fått en riktig liten pärla! 
Det blev en låång film för oss ikväll, "Transformers- Age of Extinction". Den var helt ok, Mattias är helt lyrisk,  haha! 

Imorgon är det tänkt att jag ska följa med min bror och hans fästmö på barnloppis/bytardag, den enda jag kan gå på i höst, jobbat då de andra varit. Ska bli lite kul! =) 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Skönt att du har kunnat jobba men va fasiken att du ska behöva ha så ont efteråt :-(
Så söt och gosig er nya katt verkar vara. Det blir nog bra för Tengil med ny kompis. Han är ju van att de är två!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...