söndag 20 januari 2013

Pyssel, middagsbesök och veckoplaner.

Hej på er!
Inatt fick vi faktiskt sova bättre än föregående nätter, något spring blev det men mycket mindre än tidigare iallafall. =) Sen fick vi sova lite längre idag också, och speciellt jag fick slumra om en stund när M klev upp med barnen, *KÄRLEK*....=) 

Har pysslat litegrann idag igen. Dessa askar var lila och rosa när jag köpte dem. Spraymålat sen tidigare, nu piff med spets, klichetryck och klisterbild! ;) 

 Kiron har varit på kalas hos en förskolekompis. Vi har spelat lite datorspel (upptäckt Sprak och de mystiska kristallerna" på Bolibompa-sajten), sett lite film och sytt lite, utan inbördes ordning. Vi fick middagsbesök, mina föräldrar, och vi bjöd på wok med kassler, matyoghurt och färskost, blev gott! Smaksatte med lite soja, grönsaksbuljong, sambal oelek, chilisås och diverse kryddor. =) 



Nu är det mys med tända ljus här, vi sitter och ser på "The Raven". Hoppas en fin vecka ligger framför oss. Väntar iallafall 4 kvällspass, första kursdagen i skolan, och kompledigt på lördag för att åka och fira Mats och Hanna. =) 

2 kommentarer:

Maria sa...

Hög mysfaktor hemma hos er! Jättefint!

Kram

Malin sa...

Hade inte koll på just det där. Men skall genast in och kika på sidorna iaf. :D Tack för tips!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...