lördag 5 januari 2013

Lugn helglunk.

Hellu!!
Funkar via Chrome att lägga ut bilder, annars knasar det sig fortfarande via Explorer...  Här en bild på barnens fredagsmysande! 
Julen har börjat städas bort här, skönt. Tar det sakta men säkert, precis som den kom fram, och granen står nog till nästa helg (tjugondag knut). Kiron tycker det är tråkigt att julen försvinner, men nu är det dax att se mot nästa äventyr istället! =)

Idag har varit en lugn och skön dag. Vi tog en tur till Erikshjälpen, M hittade en skivstång och är lycklig, är så svårt att komma iväg och träna, jag tränar ju också hemma. Själv köpte jag nån tygbit och sybehör. =) Lite handling blev det också, på Lidl, innan kosan styrdes hemåt. 
Maken och barnen gick strax över till grannarna för umgänge med Mark och Tim, och jag fick lite egentid för syhörnan, härligt! 
Sen har det ätits lördagsgodis och setts film, ätits laxmiddag, duschats och nu är barnen i säng sen ett tag. M spelar Wii och jag har mailat beställare...Men nu ska vi streama en film på LoveFilm, blir "Ghost Game" eller "Laa-thaa-pii" som den heter i original, hehe. 

Kiron fick en Cars-mössa som resultat av min lilla systund, och han är gladare för den än vad han ser ut på bilden! 
Imorgon väntar skön söndag, barnkalas hos en förskolekompis för Kirons del, men inte så mycket övrigt planerat! Och på måndag är det in i ekorrhjulet igen, semestern över... Nog har det varit härligt att kunna sova länge på morgonen, lalla omkring och bara göra vad vi/barnen känner för, äta mysfrukostar, sitta uppe länge på kvällen och bara umgås! Men nu blir det nytt år nya tag! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...