onsdag 30 januari 2013

Input, info, stress och 60 % jag.

Ja jisses vilken dag jag har haft, är totalt slut både fysiskt och psykiskt, illamåendetrött på jobbet ikväll och kände att jag inte riktigt var med hela tiden, kanske bara till 60 %. Har haft full fokus utåt HELA dagen så hjärnan säger stopp till slut, mycket input och ny info, och sen ska man ge mycket av sig själv på jobbet också...

Först 9.00 var det mötet på habiliteringen i Sundsvall, mycket att diskutera och känns som om bollar är i rullning nu...Kommer ha möte igen inom kort. 
Kom därifrån kring 10.45, köpte med oss lunch från McDonalds och for mot Härnösand (åt i bilen), jag skulle vara på Gula villan för studiebesök kl. 12. Naturligtvis hade lastbilar fastnat i på E4an norr om Timrå!! Där blev vi stående 30-40 min innan de kom loss...fick googla upp min lärares nummer och förklara, var ju extra viktigt att vi inte kom sent på studiebesöken men kunde inte hjälpas! Stress...
Kom fram ca. 12.20... Vi fick testa och titta på olika hjälpmedel, inte så mycket som används i vårt yrke utan mer inom omsorgen, men intressant ändå. 
Drog över tiden, stressa upp från studiebesöket till skolan sista timmen och svepa en kopp kaffe on the go... Sen direkt efter skolan hämtade M upp mig och skjutsade mig till jobbet. Jobbade till 20.30.

Har nu betalat denna månads massiva räkningshög, ännu en tight månad. Denna dags höjdpunkt var att M masserade mina trötta fötter medan jag betalade räkningarna, jag ÄLSKAR fotmassage! 
 Och nu ska jag krypa till kojs, blir ingen sovmorgon imorgon heller. 
Fick iallafall kul post idag, ska kika igenom den imorgon. Jag tog 2 provnummer för 19 kr, en bra deal. =)
Imorgon blir det också personalmöte några timmar och sen kvällsjobb. Sen har jag helgledigt, tack för det!!! 

5 kommentarer:

Catarina sa...

Uscg, såna där dagar är det tur man åtminstone inte har varje dag! :-/

Anonym sa...

usch så jobbigt=(! skönt att du får helgledigt sen och kan vila lite. det är inte bra med så mycket stress! kram på dig

Anonym sa...

Förstår inte riktigt vad du menar med att de hjälpmedel inte var ämnade för er utan för de i omsorgen !!
Du jobbar väl i omsorgen för det gör jag som jobbar inom äldreomsorgen !!

Fangoria sa...

Svar till Anonym: Ja det var väl just det, äldreomsorg eller vanlig omsorg, handikappade och funktionshindrade menade jag då. Kognitiva funktionsnedsättningar var det mest hjälpmedel för.

Anonym sa...

Okej !!
Bara undrade eftersom du skrev att sakerna användes mer i omsorgen än i ditt yrke........ ditt yrke tillhör ju också omsorgen .
Nu förstår jag dej bättre !!

Ha en bra frihelg ........ jag har jobbhelg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...