måndag 21 januari 2013

Hopp om våren, vårt vardagsrum och Karate Kid.


Det är så härligt att det vänt och börjat bli ljusare ute på dagarna, man känner hopp om våren! Passade på att fota vardagsrummet lite när det var ganska nystädat och ljust. =) Mitt favoritrum, älskar att vi fått användning av våra arvemöbler efter mina mor och farföräldrar, mixat med nytt och loppisköp. Skulle egentligen vilja ha en ny soffa, med både divandel och schäslongdel, men nöjer oss med denna så länge. Ska sy lite nya kuddfodral i  ljusblå/turkos till våren och få in lite mer färg. 

Ja så var veckans första dag slut. Hunnit fixa klart några beställningar idag och städa lite innan kvällsjobb. Sen jag kom hem har jag kollat datorn, mailat och grejat, och börjat se film, länge velat se den här: 

Jag är ett hopplöst fan av de gamla filmerna, helt underbara tycker jag, speciellt 2;an. Orkar inte se hela denna ikväll, den var visst ganska lång, men ganska bra, gillar att de inte bara gjort samma story rakt av. =) 
 Nej nu är det bäst att gå och sova, godnatt!

1 kommentar:

theres sa...

Så fint! :)
Lite sugen på att komma hem till er för att se hur ni möblerar, man är inte varn vid så stort så jag får inte till det känns det som.... kanske har för lite möbler ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...