torsdag 30 augusti 2012

Storhandling med griniga barn.

Jisses vilken eftermiddag! Sov efter nattjobb, slängde i mig nåt ätbart, vi hämtade kidsen på dagis, familjen åt middag och sen for vi och storhandlade, kylskåpet och skafferiet ekade!! (Så även förrådet av tvättlappar, toapapper o diverse...)
Storhandling på ICA Maxi kvällstid (18-19) med två supertrötta barn är ingen hit. Innan vi kommit därifrån hade den ena ungen haft utbrott med decibelnivå som fortfarande ringer i makens öra, och fick alla att stirra...och den andra var inte långt därefter...väl i bilen grinskriker båda ungarna.
Äntligen får vi åka hem!? Nej. Vi fick vända då Kiron tappat bort sin lilla värdefulla börs (tom på pengar men med bild i). Mer gråt. Sökte och sökte. Till sist hade de fått in den i ICAs informationsdisk. Tack för det!

Hem, ungar i säng, upp-packning, jobb-packning, middag för mig (äntligen), jobbdax och speedet fortsätter på jobbet. Blä...jag lär sova som en klubbad säl imorgon.

Fyllde iallafall bla. på grönsaksförrådet...tänkte bjuda ungarna på en klassiker imorgon som fredagsmys; grönsaksstavar med dipp. =) Tror faktiskt inte de fått testa det förr? Håhåjaja.
Grönsaksdipp

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...