fredag 17 augusti 2012

Kostjämförelse, solskenspromenad, Kirons nya stövlar och en film!

Idag har det varit VARMT! Har varit ute en hel del. Min bror kom förbi efter jobbet och skjutsade oss att hämta en dagbädd som vi fått gratis av en tjej på facebook, tack för det! =) Sen körde M oss lite kortare bitar att hämta lite annat nytt och handla... Det måste man ju, går inte att undvika...

Haha gjorde frukost åt oss båda och kunde inte undvika att jämföra... Jag älskar mina hårdbrödmackor med grönsaker, en med Lätta och en med kaviar, gärna ost, ibland skinka, ibland salami... lite variation emellanåt. Juice måste jag också ha, och 2 koppar kaffe.
 Och M han älskar sina mjukmackor, alltid med ost och smör, ingen variation...Jo skinka eller salami emellanåt. Och stor kopp kaffe till det. Jag har erbjudit honom grönsaker ovanpå men det är sällan han tackar ja, hehe.
 Igår kväll var jag och barnen på promenad på kvällen. Kiron tog cykeln och Tiril gick nästan hela vägen, hade vagnen med.
Vi gick upp till Gerestaskolan där barnen kommer gå när de blir större, och lekte lite på lekplatsen.

 Var mycket stopp på vägen, för koll på fjärilar, spindlar, myror, syrsor, skalbaggar och så vidare.. ;o)
Båda barnen har fått "nya" stövlar idag, Tiril fick ett par likadana som de hon haft, blommiga som hon älskar, köpt på fb. Kiron fick prova ut nya på Coop...det blev dessa. =)

Nu sitter jag och M och ser på film, "Thor"...
Härligt med ledig fredag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...