torsdag 24 februari 2011

Mot ljusare tider, och nostalgi med BB!!

Dagarna rullar på, snart är det helg igen! =)
Skönt nu när solen börjar titta fram mer och mer, man känner hur man tinar upp.
Kiron är ett litet snömonster han, älskar att vara ute.


Igår när jag satt och sydde och hade TVn på som vanligt visade de Oprah, och hon hade som gäster gamla tonårsidoler. Några av de idolerna var min egna tonårsidoler Backstreet Boys! =)
De hade återförenats alla 5 speciellt för detta tillfälle (annars är Kevin Richardson inte längre med i deras nya skiva osv. )
Hörde att de ska ut (eller har varit, vet ej hur gammalt avsnittet var?) på turné med New Kids On The Block, min storasysters gamla idoler (ok jag gillade dem jag med!) Haha, snacka om nostalgi till MAX!

Ja jisses, mitt gamla flickrum var tapetserat med affischer på snygga skådisar och sångare, men Backstreet Boys dom satt i taket, i HELA taket.

Jag och Lena var iväg till Göteborg på en konsert med dem 1996 tror jag det var, eller 95? Nick Carter var min favorit... Har för mig Lena gillade Brian bäst?


Igår började ju förresten årets bokrea. Blir nog inte så mycket shoppat för oss där i år...skulle jag kika hittar jag säkert en hel del jag vill ha. Men men andra prioriteringar. Fast jag vill ha en "Busiga Bebben"-bok till barnen, tror den hette "Busiga Bebbens ord" eller liknande.

Igår fick jag också veta att jag fått en plats på Drakarnas kommande bytardag, den 5 Mars! Kul! Så nu ska jag kika igenom allt vi har som barnen inte längre behöver!!! =)

3 kommentarer:

Tova sa...

hihi, trodde först du menade BB som i förlossning, men ja Backstreet Boys väcker ju såklart också massa gamla minnen ;) min favorit var Howie, av nån anledning, Nick och Brian var typ "upptagna" av alla andra tjejer i klassen haha ;)

Tina sa...

Jisses...dom ser ju faktiskt vuxna ut nu ju.. A.J ser ut lite som Peter Stormare...hade ingen direkt favorit i det bandet, men helt ärligt så var alla mina 4 väggar i mitt tonårsrum tapetserade med BB...var aldrig på någon konsert, men dyrkade dom på håll.

Lena Theres sa...

Hahaha... Fan vad kul det hadde varit å se dom igen da. Hihi... En riktig nostalgikonsert. :O)
Jag kommer faktiskt inte ihåg vilket år det var vi gick på den. :o)Brian var definitivt min favorit! kom ihåg att jag köpte en ny stooor planch som fick "hedersplatsen" på väggen av han på konserten. Hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...